Menu
Competitie
NAC Ladies Street League
Workshops

Gedurende het seizoen staat er één workshops op het programma. De workshop vind plaats op 13 november. Jouw team kan hier ook aan deelnemen! Deelname aan de workshops resulteert uiteindelijk in bonuspunten die worden meegerekend in de stand. De workshops kunnen bestaan uit actuele onderwerpen zoals; de gevaren van alcohol en drugs, het belang van een gezonde leefstijl en stop pesten. Ruim vóór aanvang van een workshop ontvangt je teambegeleider via mail alle informatie over de workshop. Zorg dus dat je met heel het team aanwezig bent en scoor die extra bonuspunten!

Spelregels workshop:

  • Met de aanwezigheid van een teambegeleider of ouder verdient het elftal een extra bonuspunt;
  • Na afloop van de workshop, binnen 2 dagen, stuur je een verslag (minimaal 10 regels) naar makkermans@nac.nl. In dit verslag vermeld je wat je hebt geleerd van de workshop. Hier krijg je ook extra bonuspunten voor!


Beoordeling workshop:

Aantal spelers

Punten

Hele team aanwezig

              8             

1 of 2 spelers afwezig

              6

3 spelers afwezig

              4                

4 of meer spelers afwezig 

              0

* Alle spelers hebben deelgenomen aan de workshop, hierdoor ontvang je 2 bonuspunten.

Aanwezigheid van een lid van de technische staf levert 2 extra punten op. Wanneer één of meerdere spelers van een team zich tijdens extra activiteiten niet volgens de algemeen geldende waarden en normen gedragen, worden er 2 punten in mindering gebracht op bovenstaande punten.