Menu
Nieuws

Laatste trainingsweek voor deelnemers NSL

Afgelopen week was de laatste trainingsweek voor de deelnemers van de NAC Street League. De afgelopen weken hebben wij trainingen en clinics verzorgd op locatie bij de scholen die deelnemen aan de NAC Street League. 

Op dinsdagmiddag stond het schoolplein bij basisschool De Weerijs vol enthousiaste kinderen. De gehele training werden er spannende partijspellen gespeeld. Een gezellig middag met veel doelpunten. Evi bedankt voor je inzet tijdens alle trainingen! 

Bij basisschool De Wisselaar zorgde Jilles tijdens de laatste training voor veel glimlachen op de gezichten van de spelers. Elke week heeft Jilles er een feestje van gemaakt op het pleintje. Bedankt voor je inzet!

Op het Johan Cruijff veldje naast basisschool Olympia heeft Britt samen met organisatie GB/GZ de afgelopen weken fantastische trainingen verzorgd. Elke week waren er een grote groepen die meededen en veel geleerd hebben tijdens de trainingen. Britt petje af voor jou bijdrage. 

Op donderdag middag hebben de jongens Barry, Jurre en Sem met een grote groep leerlingen van ISK verschillende voetbalactiviteiten gedaan bij het voetbalveldje aan de Rombout Keldermansstraat. Een geslaagde middag werd afgesloten met een grote partij. 

Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar inzet en deelname tijdens de trainingen. Spelers geniet van de meivakantie en zorg dat je fit bent voor de finaledag. Tot dan! 

Met sportieve groet, 

NAC Maatschappelijk 

terug naar vorige pagina
Laatste trainingsweek voor deelnemers NSL