Menu
Nieuws

NAC Street Leagues ontwaken uit hun winterslaap

De winterstop zit er zo goed als op en dus is het tijd om vooruit te blikken op de tweede seizoenshelft. Voor de winterstop ging het er geweldig aan toe in de verschillende competities. In het veld werden er mooie acties gemaakt en buiten het veld bloeide de mooiste maatschappelijke initiatieven op. Dit belooft een zinderende strijd te worden in het resterende programma. Aanstaande dinsdag en donderdag barst de strijd los!

 

NAC Junior Street League

In poule A gaat de strijd tussen De Parel en Ons sbo weer van start. Ons sbo is erop gebrand om de koppositie van De Parel over te nemen. De Parel voert momenteel de ranglijst door hun sterke optredens tijdens de wedstrijden en hun inzet in de strijd om de bonuspunten. Dit weerhoudt Ons sbo er echter niet van om de strijd aan te gaan. De achterstand is nihil, en met de onderlinge wedstrijd die plaats zal vinden op 10 maart in stadion de OranjeDome ligt de strijd nog volledig open!

In poule B gaat De Liniedoorn met twaalf punten voorsprong van start aan het slot van de competitie. Reden voor een feest is dit nog niet. De underdogs liggen op de loer en pakken alle mogelijke kansen met beide handen aan. Door het NOAD puntensysteem zijn er nog volop kansen om de koploper van de troon te stoten!

 

NAC Street League

In de jongenscompetitie van het voortgezet onderwijs gaat het Onze Lieve Vrouwelyceum wederom aan kop. Dit hebben zij te danken aan de vele bonuspunten. Weten de jongens van het Onze Lieve Vrouwenlyceum hun naam als titelhouder waar te maken? De achtervolgers doen hun uiterste best om hen in te halen. Waar Tessenderlandt en Graaf Engelbrecht de volle punten weten te pakken uit de onderlinge wedstrijden, zorgt Mencia de Mendoza via de bonuspunten dat zij nog volop in de strijd zijn voor het kampioenschap. Tessenderlandt was de winterkampioen en kan bij winst (één wedstrijd minder gespeeld) het OLV inhalen. Weet het Onze Lieve Vrouwenlyceum deze vorm door te trekken of wordt het één van de achtervolgers die er met de eerste plaats vandoor gaat?

 

NAC Ladies Street League

De meiden van het Onze Lieve Vrouwenlyceum kroonden zich als winterkampioen in de NAC Ladies Street League. Wie kan hen in deze spannende competitie nog inhalen? Mencia de Mendoza volgt op kleine afstand en ook Graaf Engelbrecht is nog in de race door alle duels tot dusverre te winnen. Er kan nog van alles gebeuren in deze enerverende competitie! Welke school mag zich na de finaledag de trotse winnaar van de NAC Ladies Street League noemen?

Aan het einde van het seizoen worden de punten van de jongens en van de meisjes bij elkaar opgeteld en dit zorgt voor de uiteindelijke winnaar. Wie gaat er met deze gezamelijke prijs vandoor? Er is nog niets beslist in de verschillende competities!

 

terug naar vorige pagina
NAC Street Leagues ontwaken uit hun winterslaap