Menu
Nieuws

Laatste wedstrijden in de NAC Street Leagues 2019!

Deze week zijn in kalenderjaar 2019 de laatste wedstrijden gespeeld in de NAC Street Leagues. Een mooi voetbaljaar in de straatvoetbalcompetitie van Breda is onlangs afgesloten met nog twee leuke wedstrijden! Met de winterstop in het vooruitzicht zal er op 12 december nog wel een inzamelingsactie voor de voedselbank plaatsvinden! 

 

Mencia de mendoza – OLV Lyceum

Op donderdagmiddag 28 november namen middelbare scholen Mencia de Mendoza en OLV Lyceum het tegen elkaar op in de laatste wedstrijd van de NAC Street League 2019. Stipt om 16:00 werd er afgetrapt in Stadio Mencia de Mendoza. Een spannende en sportieve wedstrijd ging van start met mooie goals, acties en panna’s. De topper tussen deze twee middelbare scholen ging tot aan de rust erg gelijk op met een nipte voorsprong van 7 tegen 8 voor de uitploeg OLV Lyceum. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en ontstond er dankzij een aantal fantastische goals een eindstand van 14 – 14. Beide teams gaan dus met een gelijkspel de winterstop in! Naast de reguliere punten behaalde Mencia de Mendoza maarliefst alle NOAD punten en het OLV Lyceum zes NOAD punten.

 

OLV Lyceum Ladies – Mencia de Mendoza Ladies

Deze week zijn de laatste speelrondes gespeeld voor de winterstop. De OLV Ladies tegen de Mencia de Mendoza Ladies. Een laatste kans om voor de winterstop, in de frisse kou nog een aantal bonuspunten binnen te slepen. Een spannende wedstrijd was het zeker! De OLV Ladies staan momenteel eerste in de ranglijst bij de Ladies Street League en de Mencia Ladies staan momenteel tweede in de ranglijst. De OLV Ladies begonnen de wedstrijd sterk en stonden de eerste tien minuten van de wedstrijd dik voor. Waarna de Mencia Ladies in actie kwamen. Een enorme comeback was in opkomt bij de Mencia de Mendoza Ladies. De spanning werd terug gebracht in de wedstrijd. In de rust stonden de Mencia Ladies op grote voorsprong met 4 – 14. Beide teams waren weer enorm sportief waren naar de tegenpartij, de scheidsrechter en hun eigen team. De handjes werden geschut en de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de Mencia de Mendoza Ladies met 7 – 24. Een mooie wedstrijd voor de winterstop was het zeker!

terug naar vorige pagina
Laatste wedstrijden in de NAC Street Leagues 2019!