Menu
Nieuws

Spanning in speelronde zes & inhaalronde NAC Street Leagues!

Deze week is er door de basisscholen voor het laatst afgetrapt in NAC Junior Street League van 2019. De winterkampioenen in poule A & B van de NAC Junior Street League zijn hierdoor bekend waarover later meer informatie volgt! Daarnaast speelden de middelbare scholen deze week een inhaalronde en staan er volgende week ook nog twee wedstrijden op het programma voordat zei ook echt winterstop hebben. De spanning stijgt in de NAC (Ladies) Street League want wie wordt er winterkampioen..?

 

NAC Junior Street League poule A 

De Driezwing – De Horizon

In de laatste speelronde voor de winterstop nam basisschool de Driezwing het op tegen basisschool de Horizon. De thuisploeg deed er alles aan om de drie punten mee de winterstop in te nemen. Door middel van een aantal mooie goals bouwde De Driezwing een goede voorsprong op tegenover De Horizon. Aan het einde van de tweede helft luidde de eindstand als volgt; 27-3. Een klinkende zege van de thuisploeg om de winterstop mee in te gaan! Ondanks de nederlaag van De Horizon behaalde zij wel zes NOAD punten.

De Griffioen – De Parel

Bij NAC Breda Playground Prinsenboschlaan nam basisschool de Griffioen het op tegen koploper basisschool de Parel. Voor de uitploeg was er maar één doel in de laatste wedstrijd voor de winterstop en dat is winterkampioen worden. Direct vanaf de aftrap leek deze doelstelling koste wat kost door de Parel realistisch te worden. Met een einduitslag van 1 tegen 14 is de Parel winterkampioen geworden! Proficiat aan de jongens en meiden die hier hard voor gewerkt hebben. Ondanks het verlies van de thuisploeg zijn beide partijen erg sportief gebleven wat resulteerde in zeven NOAD punten voor beide teams!

NAC Street League

Onze Lieve Vrouwelyceum - Graaf Engelbrecht

In Park D’OLV namen de jongens van Onze Lieve Vrouwelyceum het op tegen de jongens van Graaf Engelbrecht. Een erg spannende inhaalronde met veel goals en mooie acties! Beide teams waren gebrand om de drie punten mee naar huis te nemen. De aantrekkelijke wedstrijd voor de neutrale kijker werd uiteindelijk in de allerlaatste minuut gewonnen door de bezoekers! Op sportief gebied deed de thuisploeg de beste zaken met zeven tegen vijf NOAD punten.

NAC Ladies Street League

Graaf Engelbrecht - Onze Lieve Vrouwelyceum

In de inhaalronde van de NAC Ladies Street League namen middelbare school Graaf Engelbrecht het op tegen middelbare school Onze Lieve Vrouwelyceum. Ondanks de koude weersomstandigheden was het een mooie wedstrijd met hoogstaand voetbal. Beide teams beschikte over een mooi spandoek en toeschouwers die zorgden voor de nodige sfeer. Door mooie goals trok de thuisploeg aan het langste eind! De meiden van Graaf Engelbrecht wonnen de wedstrijd met 15 tegen 2.

terug naar vorige pagina
Spanning in speelronde zes & inhaalronde NAC Street Leagues!