Menu
Nieuws

De laatste inhaalwedstrijden! Laatste rondje langs de velden.

Maandag 15 april

Graaf Engelbrecht - Newman college

Graaf Engelbrecht kreeg het Newman College op bezoek in de inhaalronde van de NAC Street League. Het was te zien dat Graaf Engelbrecht helemaal klaar is voor de finale dag, ze scoorden er op los tijdens deze wedstrijd! In de eerste helft werden de dubbele cijfers net niet gehaald, Graaf Engelbrecht ging rusten met een 9-0 voorsprong. Na de rust wist het Newman College nog wel een eretreffer te maken maar verder dan dat kwamen ze niet. De uiteindelijke uitslag is 21-1 in het voordeel van Graaf Engelbrecht. Qua bonus/malus punten scoorden ze allebei 5 punten.

dinsdag 16 april

De Horizon - De Parel

Tijdens de inhaalronde van de NAC Junior Street League kreeg De Horizon De Parel op bezoek in hun thuisstadion. Beide teams hadden genoeg supporters en spandoeken meegenomen voor deze wedstrijd waardoor er sprake was van een optimale voetbalbeleving! Beide ploegen schoten uit de startblokken en de wedstrijd ging goed gelijk op. De Parel ging met een verdiende 3-5 voorsprong de rust in. Na de rust werd het nog super spannend, tot aan de laatste minuut ging het gelijk op met een 6-6 tussenstand. In de laatste minuut wist De Parel de wedstrijd nog naar zich toe te trekken door een late treffer, hierdoor eindigt de wedstrijd in 6-7. Beide ploegen verdienden deze wedstrijd wel alle 7 bonus punten, goed gedaan!

 

 

De Tweesprong - De Liniedoorn

De andere inhaalwedstrijd in de NAC Junior Street League is de wedstrijd tussen De Tweesprong en De Liniedoorn. De bezoekende ploeg was goed op schot in deze wedstrijd en dat liet zich wel blijken in de ruststand, het was namelijk met rust 4-13 in het voordeel van De Liniedoorn. De Tweesprong scoorde de tweede helft nog wel twee doelpunten maar het was niet genoeg om de wedstrijd te keren. De Liniedoorn wist namelijk in de tweede helft nog eens acht keer te scoren. De wedstrijd is geëindigd in een 6-21 overwinning van De Liniedoorn.

donderdag 18 april

OLV - ISK

De inhaalwedstrijd tussen het OLV en ISK was een wedstrijd met veel spanning, penalty’s en comebacks! De thuisploeg nam al vroeg in de wedstrijd een voorsprong en verdubbelde deze enkele minuten later. Met een 2-0 voorsprong dacht het OLV wel dat ze veilig waren maar ISK gaf de moed niet op! Met nog drie treffers voor rust wisten zij met een 2-3 voorsprong de rust in te gaan. In de rust heeft het OLV aanpassingen gedaan, zo werd er gesproken over de tactiek en in de tweede helft kwam er een andere keepster. Na rust kwam het OLV snel op 3-3 waarna zij in het restant van de tweede helft nog twee keer scoorden. De eindstand van deze wedstrijd is 5-3 in het voordeel van de thuisploeg.

 

Tessenderlandt - Prinsentuin van Cooth

De andere inhaalwedstrijd in de NAC Ladies Street League was de wedstrijd tussen Tessenderlandt en Prinsentuin van Cooth. Beide teams wilden in deze laatste wedstrijd graag winnen, hierdoor ging het spel op en neer en werd er veel gescoord deze wedstrijd. De meiden van Prinsentuin van Cooth gingen de rust in met een 3-5 voorsprong op de meiden van Tessenderlandt. De tweede helft was hetzelfde spelbeeld, beide teams zochten vaak de aanval en dit resulteerde wederom in veel doelpunten. Tijdens deze zonnige middag is de wedstrijd tussen Tessenderlandt en Prinsentuin van Cooth geëindigd in een 5-8 overwinning voor de meiden van Prinsentuin van Cooth.  

 

terug naar vorige pagina
De laatste inhaalwedstrijden! Laatste rondje langs de velden.