Menu
Nieuws

De Laatste officiƫle speelronde !

Ons SBO – De Griffioen

 

De Griffoen ging deze speelronde op bezoek bij Ons SBO. Ons SBO kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. De Griffioen kreeg ook een paar goede kansen maar zij verzuimden het af te maken. Vlak voor rust sloeg Ons SBO nog eens tweemaal toe waardoor de teams gingen rusten met een 3-0 tussenstand. In de tweede helft kwam De Griffioen goed terug! Binnen 15 minuten hebben zij de achterstand kunnen ombuigen in een 3-5 voorsprong! In de laatste 5 minuten ging Ons SBO vol in de aanval, dit resulteerde in een super spannende slotfase. Ons SBO wist in de laatste minuten de stand nog gelijk te trekken naar 5-5.

 

De Liniedoorn – De Driezwing 

 

In deze speelronde kreeg De Liniedoorn bezoek van De Driezwing. Onder toeziend oog van veel supporters begonnen beide teams aan de eerste helft. De Liniedoorn scoorde de eerste helft drie treffers terwijl De Driezwing bleef steken op 1 treffer. Na rust kwam De Liniedoorn pas echt los in hun thuis stadion! Al vroeg in de tweede helft was de wedstrijd beslist maar beide ploegen bleven sportief en gedisciplineerd voetballen tot het laatste fluitsignaal. Deze wedstrijd is geëindigd in een 10-2 overwinning van de Liniedoorn.

 

De Weerijs – KBS Olympia 

 

De wedstrijd tussen De Weerijs en KBS Olympia is een echte kraker gebleken. De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en dit was terug te zien in het scoreverloop, ze gingen met een 4-3 tussenstand rusten. KBS Olympia had na rust de moeilijke taak om de achterstand om te buigen in een voorsprong.  De tweede helft had hetzelfde spelbeeld, maar wel een ander scoreverloop. KBS Olympia kwam de tweede helft namelijk goed terug van een 4-3 achterstand en wist zo de wedstrijd met een 5-7 overwinning over de streep te trekken.

 

 

Het Noorderlicht – Helder Camara  

Het Noorderlicht kreeg Helder Camara op bezoek, tijdens deze drukbezochte wedstrijd nam Het Noorderlicht al snel een ruime voorsprong. Met uiterst effectief en sportief spel wist Het Noorderlicht in de eerste helft maar liefst tien keer te scoren!  Helder Camara liet het er niet bij zitten en scoorde in de eerste helft ook twee keer, de ruststand was hierdoor 10-2 in het voordeel van de thuisploeg. In de tweede helft scoorde Het Noorderlicht precies net zo veel goals als in de eerste helft, tien stuks. Helder Camara wist daarentegen in de tweede helft niet meer te scoren. Hierdoor is de wedstrijd geëindigd in een 20-2 overwinning van Het Noorderlicht op Helder Camara.

Mencia de Mendoza - Tessenderlandt (Ladies)

 

De meiden van Tessenderlandt gingen deze speelronde op bezoek bij de meiden van Mencia de Mendoza. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en het gevolg hiervan was dat er al snel gescoord werd. Met deze voorsprong op zak kon Mendia de Mendoza vrijuit voetballen en combineren. In de eerste helft zijn er maar liefst elf doelpunten gevalen, de ruststand van deze wedstrijd was 8-3.

In de tweede helft ging het voor Tessenderlandt iets minder, ze wisten zelf niet meer te scoren en ze kregen in de tweede helft elf goals tegen. Hierdoor eindigt deze wedstrijd in een 19-3 overwinning voor de meiden van Mencia de Menzoda.

 

Tessenderlandt - De Rotonde

 

In de NAC Street League ontving Tessenderlandt De Rotonde in hun thuis stadion. Tessenderlandt schoot uit de startblokken en stond na 15 minuten al met 4-0 voor! De Rotonde liet het hier niet bij zitten en door goed samenspel en hard werken wisten zij terug te komen tot 4-4. Na de rust ging het spel op en neer, het was een leuk duel voor de neutrale toeschouwer! De beslissing viel pas in de allerlaatste minuut, De Rotonde wist 1 minuut voor het eind de 10-11 te maken en heeft door deze late treffer de wedstrijd naar zich toe getrokken.

 

De Rotonde - Markenhage (Ladies)

 

In de NAC Ladies Street League stond ook de wedstrijd tussen De Rotonde en Markenhage op het programma. De meiden van de Rotonde begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten in de eerste helft zes keer te scoren, de meiden van Markenhage wisten de eerste helft niet te scoren. In de tweede helft was er hetzelfde spelbeeld, De Rotonde was veel in de aanval en wist een aantal mooie doelpunten te scoren. Markenhage heeft in de tweede helft wel nog de eretreffer weten te scoren, goed gedaan meiden! De eindstand van deze wedstrijd is 15-1 in het voordeel van De Rotonde.

 

Orion Lyceum - ISK

 

De jongens van ISK mochten deze speelronde op bezoek bij de leeftijdsgenoten van het Orion Lyceum. Na de knappe overwinning van vorige week was het de taak van ISK om deze lijn door te trekken in deze wedstrijd. ISK speelde met veel vertrouwen en zocht voortdurend de aanval, zij wisten de eerste helft maar liefst dertien keer te scoren! De thuisploeg heeft in de eerste helft ook nog een doelpunt gemaakt waardoor de ploegen gingen rusten met een 1-13 tussenstand. Na de rust ging ISK vrolijk door met doelpunten maken en combineren. In de tweede helft hebben zij nog eens elf doelpunten weten te maken! Net als in de eerste helft heeft het Orion Lyceum in de tweede helft een goal weten te maken. De wedstrijd is geëindigd in een 2-24 overwinning van de ISK.

terug naar vorige pagina
De Laatste officiƫle speelronde !