Menu
Nieuws

Spanning en strijd tijdens speelronde 3 NAC Junior Street League

NAC Junior Street League - Poule A

In poule A stonden Ons SBO en de Weerijs tegenover elkaar. In het Ruusbroec Stadium nam de Weerijs brutaal de voorsprong. In een spannend duel stond er bij de rust een 0-1 stand op het scorebord in het voordeel van de Weerijs. In de tweede helft liet Ons SBO van zich spreken. De Weerijs kwam er niet meer aan te pas en Ons SBO wist de keeper van de tegenstander meerdere malen te passeren. Ons SBO won met 5-1 en scoorde ook nog eens +7 bonuspunten!

De Liniedoorn speelde deze week thuis tegen het Noorderlicht. In het Balie Nello werd het verschil al snel gemaakt door de Liniedoorn. Met flitsende combinaties wist zij de defensie van het Noorderlicht te verschalken en meerde malen tot scoren te komen. Het Noorderlicht had moeite met de sterke defensie van de tegenstander en kwam deze speelronde niet tot een doelpunt. Met een 12-0 overwinning wist de Liniedoorn het thuispubliek een mooie middag te bezorgen. Voor het Noorderlicht niet getreurd, zij kregen +7 bonuspunten toegekend waardoor het spannend blijft in poule A!

Helder Camara hoefde niet in actie te komen deze week en heeft haar krachten kunnen sparen.

NAC Junior Street League - Poule B

De Driezwing speelde haar tweede wedstrijd van het seizoen tegen de Griffioen. Aan de Keislagen ontstond een waar voetbalgevecht. Het spel ging over en weer en er was geen peil op te trekken wie er zou gaan winnen. Bij een 5-5 stand leek het te gaan eindigen in een gelijkspel, echter dacht Kelsey van de Driezwing daar anders over. In de slotfase kwam zij tot scoren en wist de voorsprong en de overwinning voor haar team te verzekeren. Het werd uiteindelijk 8-5 voor de Driezwing. De Griffoen behoudt door de +7 bonuspunten de leiding in de stand in poule B!

De Tweesprong ging deze week op bezoek bij de Horizon. Op het NAC Breda Playground wisten de jongens en meiden er een goede pot van te maken. Zowel de uit- als thuisploeg wisten het net makkelijk te vinden. In de eerste helft was de toon al gezet en nam de Horizon een ruime voorsprong. In de tweede helft had de Tweesprong de zaken beter op orde maar kon het verschil niet meer goed maken. De Horizon pakte de drie wedstrijdpunten met een 20-7 zege.

De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen de Eerste Rith en De Parel. In een doelpuntenfestijn werd het publiek getrakteerd op een fantastische wedstrijd. Met een ruststand van 6-7 kon het in de tweede helft nog alle kanten opgaan. De Eerste Rith schakelde na de rust een tandje bij en de Parel had geen antwoord op het spel van de jongens en meiden uit Princenhage. De Eerste Rith won met 16-11 en schreef zo de eerste overwinning van het seizoen bij!

terug naar vorige pagina
Spanning en strijd tijdens speelronde 3 NAC Junior Street League